vanaf € 98,00 per zone

Herken jij dit?

  • Je sport maar krijgt net die laatste vetrolletjes maar niet weg
  • Je eet gezond, maar toch kom je altijd op dezelfde plekken aan
  • Je broek zit altijd net te strak bij de buik en de heupen
  • De binnenkant van je benen schuren altijd tegen elkaar aan
  • Steeds als je afvalt, verlies je juist op de verkeerde plekken het vet
  • Je begint aan te komen door de overgang

De Body Wizard Cryolipolyse behandeling is hiervoor DE oplossing.

Tijdens de Body-Wizard Cryolipolyse behandeling worden vetcellen van probleemgebieden plaatselijk bevroren. Geen naalden of operatie en geen hersteltijd.

Hoe werkt een cryolipolyse behandeling?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator. Alleen de vetcellen kunnen niet tegen deze kou, het oppervlakkige huidweefsel wordt niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan je een trekkend gevoel ervaren.

Het behandelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken en daarna gekoeld tot onder de 4 graden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen.

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-wizard Duo een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden

Het vet blijft weg!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, maar het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-wizard Duo cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Cryolipolyse is geen methode om snel gewicht te verliezen. Het gaat echt om het shapen van je lichaam door vet te verwijderen op bepaalde plekken. Maar dan wel op een natuurlijke manier. Je lichaam doet namelijk echt zelf het werk.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Voor wie is deze behandeling?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam (plaatselijk) te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wil je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

Cosbeau Slimming Serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis aangebracht te worden.

Meer weten over de body-wizard cryolipolyse behandeling?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we jouw wensen en bespreken we wat wel en niet kan.

Resultaten