€ 82,50 per behandeling (kuren in overleg)

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kunnen wij u een bijzondere behandeling geven met het DermaShaper apparaat. Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt zijn elasticiteit weer terug.

Hoe werkt de DermaShaper

De DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.

Met de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:

  • Intensieve huidverjonging
  • Verstevigende gelaatsbehandeling
  • Drainage onder de ogen
  • Kalmeren en herstellen bij couperose en gevoelige huid
  • Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid na acnebehandeling, chirurgische ingrepen, IPL behandeling of micro-dermabrasie
  • Kalmeren en herstellen van de huid na (zon)verbranding

Het resultaat

Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid krijgt meer spanning, fijne lijntjes en rimpels zijn vager, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid.
In kuurverband zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

De DermaShaper kan ook gecombineerd worden met alle gezichtsbehandelingen.