Lanèche Beauty Innovation Treatment program

In 5 stappen een mooiere huid!
Met het Beauty Innovation Treatment Program van Lanèche bereikt de huid telkens een betere conditie en dus een hoger niveau! Eerst wordt de huid naar het gewenste basis niveau gebracht en vervolgens groeit de huid door in behandelingen en producten voor thuisgebruik. Elke keer als de huid een bepaald niveau bereikt, stappen we over naar een hoger niveau.

De huid wordt als het ware getraind om het volgende, nieuwe niveau te bereiken. Het Beauty Innovation Treatment Programme kent 5 niveaus met binnen elk niveau verschillende behandelmogelijkheden.

 

Niveau 1 Conditioneren € 72,50

De huid wordt met deze behandelingen in een goede conditie gebracht. Is de huid in goede conditie en is de basis gelegd, dan kan worden overgestapt naar het volgende niveau.

Niveau 2 Stimuleren € 82,50

De huid krijgt in aanvulling op de behandelingen van niveau 1 een extra stimulans door middel van toepassing van speciale vliesmaskers met actieve ingrediënten. Ook de ogen kunnen apart behandeld worden middels de vliespads.

Niveau 3 Optimaliseren € 72,50

De huid heeft het niveau bereikt dat we met andere werkstoffen kunnen gaan werken. In niveau 3 ondergaat de huid geheel nieuwe behandelingen. Met deze nieuwe behandelingen wordt een optimaal resultaat bereikt.

Niveau 4 Completeren € 72,50

Met de wisselwerking tussen de niveau 3 behandelingen met de specifieke behandelingen van niveau 4 geven we een bijzondere dimensie aan het behandelplan. Deze afwisseling houdt de huid alert.

Niveau 5 Perfectioneren € 79,50

Het topniveau is bereikt met deze zeer luxe behandeling. De behandelingen kunnen hierna afgewisseld worden met de niveau 3 en 4 behandeling