€ 98,50 per behandeling (kuren in overleg)

Met micro-dermabrasie kunnen veel huidbeschadigingen als hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden en pigmentvlekken tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

Hoe werkt micro-dermabrasie

Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid ‘gespoten’. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau. Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

Wat kan er behandeld worden:

  • Verfrissen van vale, doffe (rokers)huid
  • Oplichten van pigment- en ouderdomsvlekken
  • Vervagen van lijntjes, algehele huidverjonging
  • Verkleinen van grove poriën
  • Vervagen van littekens

Afhankelijk van het soort behandeling start microdermabrasie in kuurverband met elke 2-3 weken een behandeling tot het gewenste resultaat is bereikt. Daarna is een behandeling om de vier tot zes weken voldoende om het behaalde resultaat te behouden.

De behandeling op zich is intensief. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren.

Bij Schoonheidssalon Nicole wordt de behandeling altijd afgesloten met de DermaShaper. Hierdoor wordt de huid sterk gekalmeerd, zodat u niet met een al te rood gezicht naar buiten gaat.

Na de behandeling:

Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en enige roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. De speciale lotion en recovering serum zorgen voor een aangenaam gevoel en versnellen het herstel van de huid. Deze producten zijn volledig afgestemd op de micro-dermabrasie behandeling.